Nejnovější recenze ze sekce Energetické gely pro sportovce
- dodá energii a i docela chutná
- snadné otevření gelu a jeho snadná konzumace
Splňuje, co slibuje
- Rychlost a účinnost nástupu glukozy
- Šroubovací uzávěr balení
Jedinečný produkt na trhu, který nemá v současnosti náhradu.
Používám cca 5 let na cyklistických závodech, především před extrémním zatížení ... zejména pokud následuje delší stoupání, nebo časovka jednotlivců atd.
Doporučuji všem co vyžaduji přesnost a účinnost nástupu energie.
- Skvělá chuť
- Obsahuje i guaranu, za mě lepší než kofein
- Výborné složení, které opravdu funguje.
Oproti Nutrendu kde dostanete ochucený cukr s vodou a pár vitamíny tohle je úplně jiná liga. Vyzkoušej a uvidíš říkali. Zkusil jsem a už nekoupím nic jiného.
- Velmi dobrá chuť
- Balení se dobře otevírá zuby za jízdy
- Díky balení, dostanu do sebe celý obsah během vteřiny, nemusím se patlat s tubou. Při závodech je také toto velmi důležité.
- Skvělé složení, které funguje
- Ideální na delší trasy.
- je to výborné.. skvěle to chutná.. a musím si to šetřit..
prima..
produkt na zkoušku
testovací kousek po vyčerpávajícím tréninku - všechny důležité složky v jednoduchosti dodávky
jednoduchá dodávka energie
Vlastní gel chutná a má optimální konzistenci. Dávám přednost tubám - lépe se manipuluje s uzávěrem.
- nebolí z něj žaludek.
- energie z něj vydrží dlouho.
- chuť.
žádná negativa
- Složení
- Funkčnost
Za tu cenu parádní zdroj energie, který funguje tak, jak má. Zkoušeno na vytrvalostním sportu i silovém. Zkušenosti mám s mnoha produkty.
Výborný.
Je to dobré, protože je to nesmírné a vesmírné. Krásné a úžasné. Pecka, je to nejlepší a ještě lepší. Super obchod i komunikace na jedničku. Ceny vyhovující a rychlost komunikace dobrá. Se zakoupeným produktem jsem naprosto spokojen a nadšen z jeho pořízení.
- Vynikající chuť
Čokoládová verze? Znáte Pikao, smíchané s Kofilou? Tak to je ono. Žádná pachuť v ústech a následný pocit na zvracení. Moc dobré. :)
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]